ASUINALUE

Espoon rikkaan ja monipuolisen luonnon tutkimiseen As. Oy Espoon Kuningas on myös mitä ihanteellisin tukikohta. Pellaksenmäen itäpuolella nimittäin väikehtii Lippajärvi, koillisessa Pitkäjärvi, pohjoisessa Natura 2000 -kohde Matalajärvi ja luoteessa suuri ja kaunis Bodomjärvi. Lähtisittekö viikonloppuna rannalle, luontopolulle, sup-lautailemaan, maastopyöräilemään, laskettelemaan, maastoratsastukselle tai lumikenkäilemään? Espoon sydämessä maisemia ja mahdollisuuksia riittää!

As. Oy Espoon Kuningas on ykkösvalinta vaihtelevista luontoelämyksistä, ulkoilusta ja liikunnasta nauttiville. Neljän järven välissä sijaitsevassa Pellaksenmäessä luontopolulle pääsee reilun 400 metrin päästä ja hiukan pidemmällä odottavat Oittaan ulkoilualueen huikean monipuoliset ja hauskat mahdollisuudet. Lajeissa ja reiteissä on huimasti valinnanvaraa kaikkiin makuihin ja jokaisena vuodenaikana!

Lapsiperheille As. Oy Espoon Kuningas tarjoaa idyllistä, hauskaa ja toimivaa arkea. Päiväkodit (lähin 530 m) ja koulut (1,3 km) ovat ihan lähellä, samoin leikkipaikat (omalla pihalla ja isompi 490 metrin päässä). Träskändan kartanopuiston helppokulkuiset tilukset ovat kuin tehdyt reippaille vaunulenkeille ja perhepiknikeille. Luistinrata on puolen kilometrin päässä. Järvenperän taidetalo Pikku-Aurorassa vaalitaan lasten omaa leikkiä, luovuutta ja yhdessä tekemistä. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa luontopolulle (420 m), laskettelemaan (1,4 km) tai nauttimaan Oittaan rantamaisemien (4,3 km) lukemattomista ulkoilma-aktiviteeteista.

KAIKKI TARVITTAVA LÄHELLÄ

As. Oy Espoon Kuninkaan asukkaiden arki sujuu, kiitos toimivien lähipalvelujen. Lähimmälle päiväkodille kävelee vain kolmessa minuutissa ja koululle pyöräilee viidessä minuutissa. Herkulliset ateriatarpeet arkeen ja juhlaan nappaat mukaan lähikaupasta niin ikään 1,3 kilometrin päästä. Ihana Bembölen kahvitupa vanhassa 1700-luvun maalaistalossa houkuttelee herkuttelemaan vain kahden kilometrin päässä. Jos mielesi tekee shoppailemaan, Espoon keskuksessa sinua odottaa peräti kaksi hulppeaa ostoskeskusta sekä IKEA. Myös Kauniaisten ostos­keskus Grani palvelee leppoisan ajomatkan päässä. Turunväylän ja Kehä III:n risteykseen noin 3,5 kilometrin päähän As. Oy Espoon Kuninkaasta on suunniteltu 110 000m2 kokoinen kauppakeskus.

As. Oy Espoon Kuningas tarjoaa lapsille hauskan ja elämyksellisen paikan kasvaa. Lähin päiväkoti on muutaman sadan metrin päässä ja koulukin helpon pyöräilymatkan päässä. Pellaksenmäen leppoisa rivitaloasuinalue kiinnostaa lapsiperheitä ja siksi leik­kiseuraa voi hyvinkin löytyä oman pihan leikkipaikalta. Muutaman sadan metrin päässä kutsuu hiukan isompi leikkipaikka ja luistinrata jäädytetään talvisin puolen kilometrin päähän. Taidetalo Pikku-Aurora kutsuu kulttuurin pariin. Viikonloppuisin aktiivinen perhe suuntaa Kauniaisiin laskettelemaan tai vaikka lumikenkäilemään Oittaan upeisiin järvimaisemiin.

espoon kuningas

AS OY ESPOON KUNINGAS

Diakonissantie 18
02940 Espoo

Anna Isotalo
Asuntomyyjä
Lehto Asunnot Oy 

LEHTO ASUNNOT

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä. Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Tietosuoja